Hyppää sisältöön

Koulupsykologi, Kaarina

Haemme Varsinais-Suomen hyvinvointialueen perhekeskukseen (alue 3) yhteistyökykyistä ja oppilashuollon kehittämisestä kiinnostunutta koulupsykologia työvapaan sijaisuuteen ajalle 27.2.2023-31.1.2024 tai sopimuksen mukaan. Työalueen yksiköt sijaitsevat Kaarinassa. Tule osaksi innostunutta, ammattitaitoista ja kehittämismyönteistä työyhteisöämme!

Tarjoamme Sinulle:

– Kannustavan ja ammatillista kehittymistä tukevan työyhteisön, johon kuuluu tällä hetkellä kaksitoista koulupsykologia ja kolmetoista koulukuraattoria

– Säännölliset tiimit ja vahvan kollegiaalisen tuen

– Koulutusmyönteisen organisaation

– Juuri sinulle räätälöidyn ja tarpeitasi vastaavan perehdytyksen

– Säännöllisen neuropsykologin pitämän työnohjauksen

– Säännölliset tiimin kehittämispäivät ja tyhy-toiminnan

– Osittaisen etätyömahdollisuuden

Tehtävänäsi koulupsykologina on tarjota oppilas- ja opiskelijahuoltolain mukaisia yhteisöllisiä ja yksilöllisiä oppilashuollon palveluja. Arvostamme, jos Sinulta löytyy tuntemusta koulumaailmasta, kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä, tietoa koulun ulkopuolisista tukipalveluista, kokemusta oppimisvaikeuksien selvittämisestä, kouluvalmiuksien arvioinnista, tukitoimien suunnittelusta ja psyykkisen hyvinvoinnin tukemisesta.

Työssäsi koulupsykologina hyödyt hyvästä organisointikyvystä, joustavuudesta, oma-aloitteisuudesta sekä itsenäisestä työskentelyotteesta. Työssäsi saat kehittää ja kehittyä. Osana työnkuvaa tuot asiantuntijuuttasi erilaisiin tiimeihin ja verkostoihin sekä oppilashuollon kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen psykologin laillistus. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös opintojen loppuvaiheessa olevat huomioidaan.

Työtehtävä on SOTE-sopimuksen alainen. Koska työtehtäviin sisältyy työskentelyä useammassa kuin yhdessä yksikössä, ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön on käytännössä välttämätön.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.