Hyppää sisältöön

Koulukuraattori, Paimion lukio & Ammattiop. Livia

Haemme vahvaan ja ammattitaitoiseen oppilashuollon kuraattori- ja psykologitiimiimme yhteistyökykyistä ja oppilashuollon kehittämisestä kiinnostunutta koulukuraattoria määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 27.2.2023-31.1.2024. Tule osaksi innostunutta ja kehittämismyönteistä organisaatiotamme, jossa on positiivinen vire ja hyvä tekemisen meininki!

Tarjoamme sinulle:

-Kannustavan ja kehittämisorientoituneen työyhteisön
-Suositusten mukaisen oppilasmäärän
-Koulutusmyönteisen organisaation
-Hyvän perehdytyksen joka on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi
-Säännöllisen työnohjauksen
-Säännölliset tiimin kehittämispäivät ja tyhytoiminnan
-Osittaisen etätyömahdollisuuden.

Haun kohteena olevassa tehtävässä työalue tulee kohdentumaan toiselle asteelle, Paimion lukioon sekä Ammattiopisto Liviaan. Koulukuraattorina kuulut Sote-keskus 3:n perhekeskuksen kuraattori- ja psykologitiimiin, johon kuuluu tällä hetkellä kaksitoista koulupsykologia ja kolmetoista koulukuraattoria.

Tehtävänäsi koulukuraattorina on tarjota oppilas- ja opiskelijahuoltolain mukaisia yhteisöllisiä ja yksilöllisiä oppilashuollon palveluja. Toivomme sinulta koulumaailman sekä sosiaalipalveluiden tuntemusta, kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä sekä kiinnostusta ja innostuneisuutta yhteisöllisen oppilashuoltotyön toteuttamiseen.

Työssä viihtymisen ja onnistumisen edellytyksenä ovat hyvät vuorovaikutus-, neuvottelu- ja tiimitaidot, kehittävä ja ratkaisukeskeinen työote sekä valmius itsenäiseen työskentelyyn. Osana työnkuvaa tuot asiantuntijuuttasi erilaisiin tiimeihin ja verkostoihin sekä oppilashuollon kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on oppilas- ja opiskelijahuoltolain (1287/2013) mukainen pätevyys.

Tehtävä kuuluu Sote-sopimuksen piiriin.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Arvostamme myös sitä, jos hakija tekee itsestään noin 2-3 minuutin esittelyvideon ja ilmoittaa omassa hakemuksessaan linkin ko. videoon.