Hyppää sisältöön

Kesätyötä Paraisten ja Kemiön sairaalaosastoille

Kesätyöntekijöitä Paraisten ja Kemiön sairaalaosastoille

Tule nauttimaan saariston auringosta ja kesästä- hae meille töihin!

Jos olet kiinnostunut viettämään kesän saaristossa voit samalla tehdä kesätöitä meidän moniammatillisessa ja iloisessa työyhteisössä. Haemme sairaanhoitajia, lähihoitajia, hoitotyön opiskelijoita ja hoitotyön apulaisia osastoille. Voit hakea kesätöitä Paraisten akuuttiosastolle, geriatriselle osastolle sekä kotisairaalaan. Kemiö hakee kesätyöntekijöitä terveyskeskussairaalaan.

Olemme työyksiköissä keskittyneet akuutti- geriatriseen- sekä kuntouttavaan terveydenhuollon palveluihin. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa ja kuuluumme nykyään Varhan yleislääketieteen ja kuntoutuksen sairaalapalveluihin. Tarjoamme hyvän perehdytyksen mukavaan työyhteisöön. Meillä tehdään työtä tiimissä ja pareittain, joten et jää yksin. Kotisairaalassa työskentelee vain sairaanhoitajia ja työ on itsenäistä. Hae meille, jos olet jo valmistunut sairaanhoitajaksi.

Kielitaitovaatimuksena on riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.
Kerro hakemuksessa mihin yksikköön haet. Soita tai lähetä s-postia, kerromme mielellään lisää!

Tutustu osastoon: Facebook: @Kimitoöns hälsocentralsjukhus – Kemiönsaaren terveyskeskussairaala tai Instagram: kimitoons_halsocentralsjukhus.