Hyppää sisältöön

Kesäsijaisuudet, Portsakoti

Tervetuloa meille kesätöihin! Haemme lähihoitajia, sairaanhoitajia ja hoiva-avustajia sekä alan opiskelijoita.

Tule tekemään merkityksellistä työtä vanhusten hyvän elämän mahdollistajana, Varsinais- Suomen Hyvinvointialueelle ikääntyneiden ympärivuorokautisessa palveluasumisessa.

Haemme kesäsijaisia Portsakotiin. Yksikkö sijaitsee idyllisessä Port Arthurin kaupunginosassa. Talo on suunniteltu sopimaan ympäröivään kauniiseen puutalomiljööseen. Talossa on yhteensä 107 ympärivuorokautisen palveluasumisen asiakaspaikkaa.

Tilapäistä ympärivuorokautista hoitoa tarjoavat Portsakoti 2 (30 asiakaspaikkaa) ja Portsakoti 3 (30 asiakaspaikkaa). Tilapäishoidolla tuetaan ikääntyneiden mahdollisuutta asua kotona mahdollisimman pitkään.

Elmeri- ja Elsekoti ovat 12 paikkaisia pienryhmäkoteja, joissa asiakkaat asuvat omissa yhden hengen huoneissaan. Ympärivuorokautisessa pitkäaikaisessa palveluasumisessa on tavoitteena turvata iäkkään henkilön asuminen elämän loppuun asti. Portsakodin Erillisasunnot sijaitsevat kahdessa eri kerroksessa ja ne tarjoavat pitkäaikaista palveluasumista 22 asukkaalle.

Pääset meille bussilla 12,22,8 ja 90. Pihalle on mahdollista pysäköidä oma auto. Tarkempi osoite on Puutarhakatu 39, 20100 Turku

Työskentelet asukaslähtöisesti ja asukkaan toimintakykyä tukien. Meillä työsi sisältää asukkaan hoitosuunnitelman mukaista perushoitoa sekä kulttuuri- ja harrastetoimintaa.

Arvostamme laaja-alaista osaamista ja kokemusta, mutta otamme mielellämme joukkoon myös uransa alussa olevan ammattilaisen tai alan opiskelijan!

Sairaanhoitajien kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Lähihoitajien kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen 564/94 tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen pätevyys.

Hoiva-avustajan kelpoisuusvaatimuksena on hoiva-avustajan koulutus tai muu tehtävään soveltuva koulutus.

Saat yksilöllisen perehdytyksen ja pääset itse vaikuttamaan työvuorosuunnitteluun. Työsi on vuorotyötä.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen ikääntyneiden palvelut tarjoavat ympärivuorokautisesti asumis- ja hoivapalveluita ikääntyneille. Meille tärkeää on aito läsnäolo. Toiminnan tavoitteena on asukkaan toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen. Asukas- ja työturvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, siksi hyödynnämme teknologisia ratkaisuja sekä ergonomisia apuvälineitä. Asukaslähtöisessä työssä kunnioitetaan asukkaan itsemääräämisoikeutta ja oikeutta itsenäiseen, hyvään loppuelämään.

Päivittäinen omaisyhteistyö on tärkeää.

Voit seurata meitä Facebookissa ja Instagramissa @elamantayteisiapaivia