Hyppää sisältöön

Kesäsijaisuudet, Liedon ikäänt. palveluasuminen

Tervetuloa meille kesätöihin!

Haemme lähihoitajia, sairaanhoitajia, hoiva-avustajia sekä alan opiskelijoita. Tule tekemään merkityksellistä ja ihmisläheistä työtä ikääntyneiden ympärivuorokautisessa palveluasumisessa.

Yksikkömme tarjoavat asukkaille monipuolisen, turvallisen, kodinomaisen ja virikkeellisen asuinympäristön. Asiakkaiden hoidossa korostuu yksilöllinen ja kuntouttava työote. Tavoitteena on asukkaan hyvä ja turvallinen arki asukkaan voimavarat ja toimintakyky huomioiden.

Arvostamme laaja-alaista osaamista ja kokemusta, mutta otamme mielellämme joukkoon myös uransa alussa olevia ammattilaisia tai alan opiskelijoita.

Asukaspaikkoja meillä on Valmakodissa 29, Amandakodissa 21, Teijuntuvassa 12 ja Tarvasjoen hyvinvointikeskuksessa 29. Yksikkömme tarjoavat viihtyisän ja lämminhenkisen kodin asukkaillemme.

Sairaanhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus. Lähihoitajan kelpoisuusvaatimuksena on sosaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen pätevyys tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto. Hoiva-avustajan kelpoisuusvaatimuksena on hoiva-avustajan koulutus tai muu tehtävään soveltuva koulutus.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät