Hyppää sisältöön

Kesäsijaisia Kemiönsaareen ja Paraisille

KESÄSIJAISIA TERVEYDENHUOLTOON KEMIÖNSAAREEN JA PARAISILLE (SOTE-ALUE 4)

Hei sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, fysioterapeutti, toimintaterapeutti, lääketieteen kandidaatti tai sosiaali- ja terveysalan opiskelija – Kemiönsaaren ja Paraisten terveydenhuolto tarjoaa kesätöitä!

Haluatko olla osa meidän tiimiämme? Oletko reipas, asiakasta kuunteleva, ratkaisuja etsivä? Haluatko kokeilla avoterveydenhuollon töitä ja työskennellä potilaiden kanssa, jotka tarvitsevat terveydenhoitoa tai sairaanhoitoa?

Terveydenhuollossa hoidetaan erilaisissa terveystilanteissa ja elämäntilanteissa olevia potilaita. Työ terveydenhuollossa on moniammatillista, monipuolista ja vaihtelevaa. Tarjoamme hyvän perehdytyksen työtehtäviin ja mukavan työyhteisön tuen. Mukavan työyhteisön, joka ei jätä sinua yksin, jossa viihdyt ja josta saat hyviä muistoja – mahdollisesti myös pitkäaikaisia työkavereita.

Edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Sinulla tulee olla riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Kerrothan hakemuksessasi, missä olet kiinnostunut työskentelemään. Soita tai laita sähköpostia, kerromme mielellämme lisää!

Terveysaseman vastaanotot (kiireetön ja akuutti)
Kemiönsaari, osastonhoitaja Yrsa Reponen, puh. 0401682036, yrsa.reponen@varha.fi
Parainen, Nauvo, Korppoo ja Houtskari osastonhoitaja Janette Sundqvist, puh. 0404885503, janette.sundqvist@varha.fi

Fysioterapia ja toimintaterapia
Kemiönsaari, osastonhoitaja Yrsa Reponen, puh. 0401682036, yrsa.reponen@varha.fi
Parainen, vastaava fysioterapeutti Carola Selin, puh. 0407256028, carola.selin@varha.fi

Äitiys-, lasten- ja ehkäisyneuvola
Parainen, vastaava terveydenhoitaja Outi Ramstedt, puh. 0404885541, outi.ramstedt@varha.fi

Kelpoisuusvaatimuksena on

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48 § mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.