Hyppää sisältöön

Kesäsijaiset,Naantali Aurinkokoti

Tervetuloa meille kesätöihin !

Haemme lähihoitajia, sairaanhoitajia ja hoiva-avustajia sekä alan opiskelijoita eri pituisiin sijaisuuksiin kesän ajalle.
Tule tekemään merkityksellistä työtä vanhusten hyvän elämän mahdollistajana, Varsinais- Suomen Hyvinvointialueelle ikääntyneiden ympärivuorokautisessa palveluasumisessa ja yhteisöllisessä asumisessa.

Haemme kesäsijaisia Aurinkokotiin. Yksikkö sijaitsee aurinkoisessa Naantalissa. Talot sijaitsevat kauniissa ja vehreässä ympäristössä, jossa ulkona on kiva viettää aikaa ja puuhastella ja etenkin kesäisin pihamme on kuin toinen olohuone. Aurinkokodissa on pieni kahdeksan asukkaan ympärivuorokautista hoitoa tarjoava Kehrä-ryhmäkoti ja yhteisöllisessä asumisessa asukkaita Aurinkokodissa on liki sata.

Asukaslähtöinen ja kunnioittava kohtaaminen on työmme perusta ja kohtaamme jokaisen aidosti. Tavoitteenamme on turvata iäkkään henkilön merkityksellinen ja mielekäs asuminen Aurinkokodissa. Asukas- ja työturvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, siksi hyödynnämme teknologisia ratkaisuja sekä tarpeen mukaan ergonomisia apuvälineitä. Asukaslähtöisessä työssä kunnioitamme asukkaan itsemääräämisoikeutta ja oikeutta itsenäiseen, hyvään elämään. Yhteistyö omaisten, läheisten ja muun asukkaan verkoston kanssa on tärkeä osa työtämme.

Arvostamme laaja-alaista osaamista ja kokemusta, mutta otamme mielellämme joukkoomme myös uransa alussa olevan ammattilaisen tai alan opiskelijan! Työssäsi et ole yksin, vaan Sinua odottavat täällä mukavat työkaverit!

Sairaanhoitajien kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus. Lähihoitajien kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen 564/94 tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen pätevyys. Eduksi luemme kotihoidon osaamisen, LOVe -lääkeluvan, Pegasos- ja RAI -osaamisen.
Hoiva-avustajan kelpoisuusvaatimuksena on hoiva-avustajan koulutus tai muu tehtävään soveltuva koulutus.

Pääset meille Turusta bussilla 6 ja 7. Tien varteen on mahdollista pysäköidä oma auto. Tarkempi osoitteemme on Myllynkiventie 5, 21100 Naantali.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastustoimen järjestämisestä 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialuetta rakentavat yhdessä kaikki 27 kuntaamme, sairaanhoitopiiri, erityishuollon palvelut sekä pelastuslaitos.

Meistä tulee noin 23 000 asiantuntijan uusi työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen.

Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa!