Hyppää sisältöön

Kätilö, Tyks synnytyssali

Hei sinä kätilötyön osaaja, etsitkö uusia työelämän haasteita?

Haemme iloiseen, ammattitaitoiseen ja moniammatilliseen tiimiimme synnytyssaliin Tyks Naistenklinikalle KÄTILÖITÄ kesän ajaksi.

Meillä Tyksin synnytysosastolla syntyy vuosittain lähes 4000 lasta. Olemme edelläkävijöitä monella eri osa-alueella (esim. varhainen ja keskeytymätön ihokontakti, sektiokäytännöt, perheheräämö). Hoidamme alueemme normaalit sekä erityistä osaamista vaativat raskaudet ja synnytykset. Hoidamme myös riskiraskauksia ja raskausajan erityistilanteita.

Meillä pääset mukaan ammattitaitoiseen ja jatkuvasti toimintaansa kehittävään työyhteisöön. Tarjoamme kattavan perehdytyksen sekä koulutusmahdollisuuksia, joten pääset kehittämään kätilön ammattitaitoa ja vahvistamaan osaamistasi myös jatkossa. Meillä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, joka tuo mahdollisuuksia mm. omien toiveiden/tarpeiden ja työelämän yhdistämiseen.

Kätilön työ synnytysosastolla on monipuolista, haastavaa ja mielenkiintoista. Työ on kolmivuorotyötä. Hoitotyö on itsenäistä ja sitä tehdään moniammatillisessa tiimissä. Yksin sinun ei tarvitse pärjätä, saat aina tukea kokeneelta kätilötiimiltämme.

Olet etsimämme henkilö, mikäli koet sydämen asiaksesi synnytyksen hoitotyön ja haluat työssäsi tukea äitiä ja koko perhettä matkalla raskaudesta vanhemmuuteen. Toivomme kätilöltä aktiivista työotetta, kohtaamisen taitoa, huolellisuutta sekä innostuneisuutta kätilön työhön. Arvostamme aikaisempaa työkokemustasi synnytyksen hoidosta, mutta se ei ole välttämätöntä.

Meillä on töissä hyvä syke päällä!

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.