Hyppää sisältöön

Kätilö, Tyks Naistenklinikka

Hei sinä monipuolisen kokemuksen omaava hoitotyön ammattilainen, etsitkö uusia haasteita?
Haemme iloiseen, ammattitaitoiseen ja moniammatilliseen tiimiimme hoitotyön ammattilaisia KÄTILÖN sijaisuuksiin raskauden seurantaosastolle Tyks Naistenklinikalle.

Meillä syntyy vuosittain lähes 4000 lasta. Hoidamme alueemme normaalit sekä erityistä osaamista vaativat raskaudet ja synnytykset. Raskauden seurantaosastolla hoidamme riskiraskauksia, raskausajan erityistilanteita ja toimintaamme sisältyy polikliinistä työtä niin raskauspäivystyksessä kuin seurantaosaston yhteydessä olevilla vastaanotoillakin.

Meillä pääset mukaan mielenkiintoiseen, dynaamiseen ja jatkuvasti toimintaansa kehittävään työyhteisöön. Tehtävänkuva on laaja, ja muotoutuu työskentelypaikan mukaan. Tarjoamme kattavan perehdytyksen sekä monipuoliset koulutusmahdollisuudet, joten pääset kehittämään kätilön ammattitaitoa ja vahvistamaan osaamistasi myös jatkossa. Meillä voit myös halutessasi vaikuttaa työaikaprosentteihisi, mikä tuo mahdollisuuksia mm. perhe- ja työelämän yhdistämiseen.

Kätilön työ on innostavaa, monipuolista, haastavaa ja mielenkiintoista. Työ on pääasiassa kolmivuorotyötä ja sinulla on mahdollisuus esittää työvuorotoiveita yhteisöllisen työvuorosuunnittelun puitteissa. Potilaiden hoito on moniammatillista ja itsenäistä, mutta yksin sinun ei tarvitse pärjätä, vaan saat aina tukea kokeneelta kätilötiimiltämme.

Olet etsimämme henkilö, mikäli koet sydämen asiaksesi antaa tukea äidille ja koko perheelle matkalla raskaudesta vanhemmuuteen. Kätilömme toivovat tulevalta kollegalta kohtaamisen taitoa, aktiivista työotetta, innostuneisuutta kätilön työhön sekä päätöksentekokykyä ja huolellisuutta. Työskentely perheiden kanssa koetaan palkitsevaksi. Arvostamme aikaisempaa työkokemustasi raskauden seurannasta, synnyttävän äidin ja perheen hoidosta sekä riskiraskauksista.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Huomioimme myös loppuvaiheen kätilöopiskelijat, joilla on harjoittelu suoritettu raskauden seurantaosastolla.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.