Hyppää sisältöön

Johtava sosiaalityöntekijä/työikäisten palvelut

Oletko kiinnostunut työikäisten sosiaalityön johtamisesta ja etsit kehittämismyönteistä ja innostunutta työyhteisöä? Jos vastasit kyllä, tämä voi olla sinun työpaikkasi!

Haemme johtavaa sosiaalityöntekijää työikäisten palvelujen yksikköön alueelle 5 (Naantali, Raisio ja Rusko). Johtavana sosiaalityöntekijänä vastaat työikäisten sosiaalityön ja matalan kynnyksen päihde- ja mielenterveystyön kokonaisuudesta yhteistyössä palvelupäällikön ja muiden palvelualueen vastuuhenkilöiden kanssa. Työsi on kiinnostavaa ja monipuolista lähiesimiestyötä ja vastaat omalta osaltasi asiakasprosesseista, talouden seurannasta, toiminnan koordinoinnista ja siitä, että arki ja palvelut ovat sujuvia.

Hyvinvointialueelle siirtymisen myötä työhösi liittyy paljon kehittämistä ja muutosjohtamista. Toivomme sinulla olevan kokemusta työikäisten sosiaalityöstä, hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, kykyä ja halua innovoida ja kehittää toimintaa yhdessä työntekijöiden kanssa sekä hyvää lainsäädännön tuntemusta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn sekä hyvät kehittymismahdollisuudet sekä esihenkilön ja kollegoiden tuen.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen sosiaalityöntekijän laillistus sekä kokemus alan johtamisesta ja kehittämisestä.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.