Hyppää sisältöön

Johtava sosiaalityöntekijä, Turku

Haemme aktiivista, palveluiden ja toimintatapojen kehittämisestä kiinnostunutta johtavaa sosiaalityöntekijää työllistymistä edistävien sosiaalipalveluiden yksikköön Turkuun (palvelualue 7).

Johtavana sosiaalityöntekijänä vastaat tiimin toiminnasta ja toiminnan kehittämisestä hyvinvointialueen tavoitteiden ja strategioiden mukaisesti. Lähiesihenkilötyön lisäksi vastaat omalta osaltasi asiakasprosesseista, yksikön taloudesta ja talouden seurannasta sekä asiakastyöstä, sen laadusta ja toiminnan kehittämisestä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit sekä tiimin, esihenkilön ja kollegoiden tuen.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, työllistymistä edistävien palveluiden ja lainsäädännön tuntemusta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn, päätöksentekoon ja verkostotyöhön. Eduksi katsotaan kokemus esihenkilötehtävistä sekä toiminnan kehittämisestä ja muutosjohtamisesta.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen sosiaalityöntekijän laillistus sekä kokemus alan johtamisesta ja kehittämisestä.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.