Hyppää sisältöön

Johtava sosiaalityöntekijä, lapsiperhepalvelut

Haluatko osaksi positiivista, asiantuntevaa ja sitoutunutta moniammatillista tiimiä, johon sosiaalityöntekijöiden, ohjaajien ja perhetyön ammattilaisten lisäksi kuuluu myös kaksi psykologia, psykiatrinen sairaanhoitaja ja ammatillinen tukihenkilö? Jos vastasit kyllä, tämä voi olla sinun työpaikkasi.

Haemme johtavaa sosiaalityöntekijää lapsiperhepalveluihin alueelle 5 (Naantali, Raisio ja Rusko). Lapsiperhepalvelut tarjoavat lastensuojelun ja lapsiperhesosiaalityön palveluja alueen asukkaille. Virka on uusi.

Johtavana sosiaalityöntekijänä toimit sosiaalityöntekijöiden ja ohjaajien esihenkilönä. Toimit tiiviissä yhteistyössä toisen lapsiperhepalvelujen johtavan sosiaalityöntekijän, lapsiperheiden palvelupäällikön sekä perhetyön esihenkilöiden kanssa. Työtehtäväsi painottuvat lapsiperhesosiaalityöhön, mutta viranhoidossa keskeistä on turvata joustavasti koko lapsiperhepalvelujen sosiaalityöntekijöiden ja ohjaajien lähijohtaminen sekä arjen työn tuki yhdessä toisen johtavan sosiaalityöntekijän kanssa. Tehtävän hoito edellyttää sekä lapsiperhesosiaalityön että lastensuojelun asiantuntemusta. Tehtävään sisältyy myös jonkin verran lastensuojelulain mukaisia johtavan viranhaltijan tehtäviä. Työntapamme on systeeminen.

Hyvinvointialuesiirtymän myötä työhön liittyy kehittämistä ja muutosjohtamista. Toivomme sinun olevan kiinnostunut uuden oppimisesta sekä toiminnan ja myös oman tehtäväsi joustavasta kehittämisestä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä esihenkilön ja kollegoiden tuen.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen sosiaalityöntekijän laillistus sekä kokemus alan johtamisesta ja kehittämisestä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.