Hyppää sisältöön

Johtava sosiaalityöntekijä, Alue 5/Lapsiperhepalv.

Haluatko osaksi positiivista, asiantuntevaa ja sitoutunutta moniammatillista tiimiä, johon sosiaalityöntekijöiden, ohjaajien ja perhetyön ammattilaisten lisäksi kuuluu myös kaksi psykologia, psykiatrinen sairaanhoitaja ja ammatillinen tukihenkilö? Jos vastasit kyllä, tämä voi olla sinun työpaikkasi.

Haemme johtavaa sosiaalityöntekijää lapsiperhepalveluihin alueelle 5 (Naantali, Raisio ja Rusko). Lapsiperhepalvelut tarjoavat lastensuojelun ja lapsiperhesosiaalityön palveluja alueen asukkaille. Virka on uusi.

Johtavana sosiaalityöntekijänä toimit sosiaalityöntekijöiden ja ohjaajien esihenkilönä sekä vastaat lastensuojelulain mukaisista johtavan viranhaltijan tehtävistä. Toimit tiiviissä yhteistyössä toisen lapsiperhepalvelujen johtavan sosiaalityöntekijän, lapsiperheiden palvelupäällikön sekä perhetyön esihenkilöiden kanssa. Työtehtäväsi painottuvat lastensuojeluun, mutta viranhoidossa keskeistä on turvata joustavasti sosiaalityöntekijöiden ja ohjaajien lähijohtaminen sekä arjen työn tuki yhdessä toisen johtavan sosiaalityöntekijän kanssa. Työntapamme on systeeminen.

Hyvinvointialuesiirtymän myötä työhön liittyy kehittämistä ja muutosjohtamista. Toivomme sinun olevan kiinnostunut uuden oppimisesta sekä toiminnan ja myös oman tehtäväsi joustavasta kehittämisestä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä esihenkilön ja kollegoiden tuen.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen sosiaalityöntekijän laillistus sekä kokemus alan johtamisesta ja kehittämisestä.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.