Hyppää sisältöön

Hoiva-avustaja, Liinahaka 1

Haemme hoiva-avustajaa Liinahaan ympärivuorokautiseen palveluasumiseen Turkuun. Liinahaka sijaitsee Vätin kaupunginosassa keskustan pohjoispuolella. Yksikössä on viihtyisät tilat. Liinahaassa on kuusi ryhmäkotia ja jokaisessa asuu 12 asukasta. Pääset meille usealla bussilla mm. 6, 7 ja 300. Tarkempi osoite on Liinahaankatu 17, 20320 Turku.

Työskentelet asukaslähtöisesti ja asukkaan toimintakykyä tukien. Meillä hoiva-avustajana toimit hoitotyön avustavissa tehtävissä. Työ sisältää asukkaan hoitosuunnitelman mukaista perushoitoa, ruoka- ja pyykkihuoltoa sekä kulttuuri- ja harrastetoimintaa. Työsi on 2-vuorotyötä sisältäen aamu- ja iltavuoroja. Arvostamme laaja-alaista osaamista ja kokemusta, mutta otamme mielellämme joukkoon myös uransa alussa olevan hoiva-avustajan. Saat yksilöllisen perehdytyksen ja pääset itse vaikuttamaan työvuorosuunnitteluun. Meillä et työskentele koskaan yksin. Toivomme, että olet itseohjautuva, mutta myös tiimipelaaja.

Meille tärkeää on aito läsnäolo. Toiminnan tavoitteena on asukkaan toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen. Asukas- ja työturvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, ja siksi hyödynnämme teknologisia ratkaisuja sekä ergonomisia apuvälineitä. Asukaslähtöisessä työssä kunnioitetaan asukkaan itsemääräämisoikeutta ja oikeutta itsenäiseen hyvään loppuelämään. Päivittäinen omaisyhteistyö on tärkeää.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on hoiva-avustajan koulutus tai muu tehtävään soveltuva koulutus.
Eduksi luemme kokemuksen vanhustyöstä ja mielenterveys-/muistisairaista, Pegasos-osaamisen ja hyvät tietotekniset taidot. Hakijalta edellytetään MiniLop-lääkelupaa, jonka voi suorittaa myös yksikössä.

Yksikössä on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.