Hyppää sisältöön

Hoiva-avustaja, kesätyö, Kotihoito Lauste,Varissuo

Hoiva-avustaja, pidätkö monipuolisesta ja ihmisläheisestä hoitotyöstä?

Jos vastasit kyllä, työ kotihoidossa on juuri sinua varten. Hoiva-avustaja työskentelee kotihoidossa itsenäisesti, mutta ei yksin, vaan osana moniammatillista tiimiä. Työtä tehdään yhdessä yksikön lähijohtajan, sairaanhoitajien ja muun hoitohenkilöstön kanssa.

Työtehtävät sisältävät perushoidoa ja huolenpitoa. Meillä ammattitaitoasi arvostetaan ja pääset käyttämään laajasti osaamistasi. Tuemme myös ammatillisen osaamisesi kasvua.

Lausteen ja Varissuon kotihoidot ovat erityisiä, hauskoja, monipuolisia ja laaja-alaisia, monien mahdollisuuksien paikkoja olla töissä. Työkaverit ovat sitoutuneet olemaan aina avuksi jos apua tarvitsee ja ns puhallamme yhteen hiileen. Ammattitaitoasi arvostetaan. Asiakkaita hoidetaan suurella sydämellä ja kaikki hyväksytään omina itsenään. Ideoimme ja kehitämme omaa aluettamme koko ajan ja mielellämme siis kuuntelemme myös sinun ideoitasi, jolla parantaa työhyvinvointia ja asiakkaiden hoitoa.
Lausteella ja Varissuolla et välttämättä tarvitse autoa etkä ajokorttiakaan. Alueella on käytössä pyöriä ja niillä polkaisee näppärästi asiakkaalta toiselle. Kävellenkin meillä pärjää.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on hoiva-avustajan koulutus tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Myös opiskelijat huomioidaan.

Hakijalta toivomme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä asiakaslähtöistä työotetta. Uskallusta tuoda ilmi omia ideoita.
MiniLop-lääkeluvan, kokemuksen vanhustyöstä, Pegasos-tuntemuksen ja hyvät tietotekniset taidot luemme eduksi.

Perehdytys tehtävään on suunnitellusti viikon mittainen, mutta tarvittaessa voidaan vielä jatkaa toisellekin viikolle tarpeittesi mukaan. Pääset itse osallistumaan työvuorojesi suunnitteluun.