Hyppää sisältöön

Hoitajan sijaisuus varahenkilöstö/KTO/Paimio

Etsimme hoitajaa kesäsijaisuuteen Vaativat vammaispalvelut/ KTO varahenkilöstöön Paimioon.

Varahenkilöstö on dynaaminen työyhteisö, jossa toimit kiertävänä hoitajana eri yksiköissämme. Sinulla on myös oma kotiyksikkö. Varahenkilön työnkuva poikkeaa perinteisestä hoitohenkilöstön työnkuvasta:
-Olet valmis siirtymään yksiköstä toiseen tarpeen mukaan
-Kirjallisia töitä on vähemmän
-Perehdytys suunnitellaan tarpeidesi mukaan
-Pääset osallistumaan työvuorojesi suunnitteluun
-Palkassasi on huomioitu työnvaativuus.

Käytössämme on autonominen listasuunnittelu. Sinulla on mahdollisuus halutessasi valita aamupainotteinen työaika ja voit valita haluatko tehdä viikonloppuja vai et. Yötyötä ei ole ollenkaan.

Suurin osa yksiköistä sijaitsee lähellä toisiaan, mutta mahdollisuus liikkua myös hieman kauempana sijaitsevaan yksikköön on tarpeen.

Tervetuloa iloiseen, motivoituneeseen joukkoomme varahenkilöstöön!

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.