Hyppää sisältöön

Hoitajan sij., Liuskallion asumisyksikkö, Mynämäki

Hei sinä kehitysvammatyöstä kiinnostunut ammattilainen, tule osaavaan joukkoomme Liuskallion asumisyksikköön Mynämäelle!
Haemme lähihoitajaa 6 kk työvapaa sijaisuuteen.

Kodikkaan yksikkömme asukkaina on 14 aikuista kehitysvammaista, jotka tarvitsevat arjessaan monenlaista tukea. Tarjoamme ympärivuorokautista autettua asumista sekä tuettua asumista omissa asunnoissa. Teemme töitä sen eteen, että asiakkaamme saavat elää omannäköistä elämää – tule sinäkin työskentelemään innostavaan työyhteisöömme!
Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden käyttää osaamistasi monipuolisesti asukkaidemme hyväksi. Meillä on aikaa tehdä työ hyvin. Toivomme sinun olevan aktiivinen ja innostunut kehittämään työtä osana tiimiä asukkaidemme hyvän elämän varmistamiseksi. Monipuolisessa työssäsi sinua tukevat hyvä perehdytys ja moniammatillinen työyhteisö. Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Eduksi katsomme kokemuksen kehitysvammatyöstä sekä innokkuuden ja kiinnostuksen alaa kohtaan. Tärkeintä on kuitenkin ymmärrys ja halu oppia erilaisuudesta – tarvitset avointa asennetta ja reipasta työotetta.

Työaikamme on vuorotyönluontenen jaksotyö, 114,75h/3vko. Työmme on 3-vuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen 564/94 tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen pätevyys.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät