Hyppää sisältöön

Hoitajan kesätyö (Koski ja Marttila)

Haemme kesälomansijaisia kesäkuukausien ajaksi vuodelle 2023. Meillä on tarjolla sijaisuuksia ikäihmisten parissa tehostetussa palveluasumisessa Kosken palvelukeskuksessa ja Marttilan Suvirannassa. Pidämme tärkeänä arvostavaa ikääntyneen kohtaamista sekä heittäytymistä arjessa tuleviin tilanteisiin. Asiakas on toiminnan keskiössä. Tavoitteenamme on osaava, innovatiivinen ja turvallinen työyhteisö, jossa sekä asiakas että työntekijä kokevat olevansa arvostettuja. Tule mukaan kehittämään toimintaamme ja kehittymään osaajana.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveyden huollon ammattihenköistä annetun lain (817 / 2015) mukainen pätevyys tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto. Opiskelijoilla työnkuva määräytyy opintopisteiden ja työkokemuksen mukaan. Huomioimme myös muut hoitoalan opiskelijat.

Olemme savuton työpaikka.

Aloitamme hakemusten käsittelyn heti.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.