Hyppää sisältöön

Hoitajan kesäsijaisuus, KTO Nepsy 1

Haemme hoitajia kesäsijaisuuksiin Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskuksen Neuropsykatriselle tutkimus- ja kuntoutusyksikkö 1:lle Paimioon.

Neuropsykiatrinen kuntoutus on tarkoitettu aikuisille henkilöille, joilla on kehitysvamma tai muu neuropsykiatrinen häiriö. Kuntoutujalla voi olla vaativia erityistarpeita, jotka liittyvät mielenterveyteen, autisminkirjon häiriöihin tai haastavaan käyttäytymiseen. Kuntoutuksen tavoitteena on löytää ratkaisuja, toimintamalleja ja tukikeinoja asiakkaalle ja hänen lähiympäristölleen. Tavoitteena on mahdollistaa asiakkaan mielekäs elämä entisessä asuinpaikassa tai tarvittaessa etsiä asiakkaalle uusi soveltuva asuinpaikka. Nepsy 1:llä asiakas saa ympärivuorokautista tukea oman arkielämänsä suunnitteluun ja toteutukseen. Kuntoutus sisältää myös lääketieteelliset tutkimukset ja lääkehoidon suunnitelman Asiakkaat tulevat Nepsy 1:lle kriisiasiakkaina päivystyksen lähettämänä tai ennalta sovitusti.

Työ on kaksivuorotyötä. Työtehtäväsi ja -päiväsi ovat monipuolisia; niihin sisältyy erilaisia asiakaskohtaamisia, joissa tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja ja monipuolisia kommunikaation keinoja. Toivomme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, mutta meillä et kuitenkaan työskentele yksin – tarjoamme sinulle moniammatillisen työyhteisömme vankan tuen.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto tai alan opiskelija.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.