Hyppää sisältöön

Hoitajan ja ohjaajan kesäsijaisuuksia,Viklonpuisto

Hei sinä sosiaali- tai terveysalan opiskelija tai jo valmis ammattilainen! Haemme kesän 2023 ajaksi työntekijöitä eri pituisiin sijaisuuksiin Viklonpuistoon Loimaalle.

Viklonpuisto tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua autismikuntoutuksesta hyötyville kehitysvammaisille henkilöille. Asumisen arjen ja perushoidon lisäksi olemme mukana asiakkaiden päiväaikaisessa toiminnassa ja ilta-aikaan harrastuksissa mm. ratsastuksessa ja ulkoiluissa.

Toivomme meille kesätyöntekijöitä, jotka ovat omatoimisia, positiivisen asenteen omaavia sekä kiinnostuneita kehittämään kehitysvammaisten asukkaiden hyvää elämänlaatua. Aikaisempaa kokemusta kehitysvammatyöstä ei tarvitse olla, perehdytämme ja autamme kyllä. Työ on kolmivuorotyötä painottuen aamu ja iltavuoroihin.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä. Haastatteluun voidaan kutsua hakuajan vielä jatkuessa.