Hyppää sisältöön

Hoitaja,Laitila Pajukuja kesätyö

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, alaa opiskeleva tai alasta kiinnostunut!
Haemme kesän sijaisuuksiin hoitajaa, ohjaajaa ja/ tai sairaanhoitajaa Pajukujan asumisyksikköön Laitilaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja kesän täynnä kokemuksia hyvällä perehdytyksellä.

Työ on monipuolista ja sisältää asukkaiden hoitoa, ohjausta ja tukea.
Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja aktiivisuutta sekä hyvää asennetta.

Pajukujan asumisyksikkö tarjoaa kodin vaikeasti ja keskivaikeasti kehitysvammaisille aikuisille. Kannustamme asiakkaitamme osallisuuteen ja autamme elämään mielekästä oman näköistä arkea.

Sijaisuuksien kesto on 1-4 kuukautta.
Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Haussa huomioidaan opiskelijat niin, että opiskelijat voivat tehdä sopimuksen oppisopimuksena edistäen näin omia opintojaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on osiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.
Opiskelijat huomioonotetaan.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät