Hyppää sisältöön

Hoitaja,kesätyö Kaarina Kotihoitotiimi

Kaarinan omaishoidon kotihoidon tiimiin etsitään hoitajaa kesäsijaiseksi ajalle: 28.5-27.8.2023. Sen lisäksi etsimme uusia keikkalaisia ja sijaisia lyhytaikaisiin sijaistarpeisiimme.

Haluatko kesätyön, jossa sinulla on antaa aikaa asiakkaille ja illat ja viikonloput vapaana? Jos vastasit kyllä, laita hakemuksesi meille. Työaikamme on ma-to klo 8.00-15.45 ja pe klo 8.00-15.15.

Omaishoidon kotihoidossa toimii kaksi hoitajaa, kaksi fysioterapeuttia ja palveluohjaaja. Tiimin hoitajat työskentelevät omaishoidon asiakkaiden eli omaishoidettavien ja omaishoitajien kodeissa. Asiakkaat ovat pääsääntöisesti yli 65-vuotiaita. Työ on omaishoidettavien hoitoa, huolenpitoa ja toimintakyvyn ylläpitoa. Toimintakykyä ylläpidetään ohjaten liikeharjoitteisiin, yhdessä ulkoillen sekä ohjaten Visiitin esteettömässä kuntosalissa. Työssä korostuu asiakkaiden omien voimavarojen tukeminen, kannustaminen omatoimisuuteen sekä omaishoitajan tukeminen omaishoitajuudessa.

Haemme omaishoidon kotihoitoon ikäihmisiä arvostavaa, yhteistyökykyistä ja kehittämismyönteistä työntekijää. Edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusehtona hoitajan toimeen on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Lisäksi edellytämme rekisteröitymistä Valviraan. Otamme huomioon myös lähihoitajaopiskelijat, joilla on riittävät opinnot suoritettuna.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit täytä sähköinen hakemus.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät