Hyppää sisältöön

Hoitaja/ Sairaanhoitaja, Kaarinakoti

Hoitajan tehtävät ympärivuorokautisen tehostetun palveluasumisen yksikössä. Kaarinakodissa on kaksi yksikköä, joissa on yhteensä 43 asukaspaikkaa ikääntyneille. Hoitajan työ on pääsääntöisesti hoitotyötä, sillä hoitoapulaiset ja siistijät huolehtivat ns. välillisistä tehtävistä. Tarjolla on kokoaikaista vuorotyötä, mutta muutkin työaikajärjestelyt voivat olla mahdollisia.

Hoitajan tehtävissä edellytämme joko lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkintoa, tai riittäviä alan opintoja. Uusille työntekijöillemme pyrimme tarjoamaan riittävän perehdytyksen. Mikäli kiinnostuit, ota reippaasti yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät