Hyppää sisältöön

Hoitaja, Paimion kotihoito

Lähihoitaja, tule meille tekemään merkityksellistä työtä ikäihmisten pariin. Haemme lähihoitajia (4) vakituiseen työsuhteeseen Paimion kotihoitoon.

Lähihoitajan työ kotihoidossa koostuu pääasiassa itsenäisistä kotikäynneistä. Asiakkaitamme ovat pääosin ikäihmiset joilla on jokin sairaus tai vamma. Kotihoidossa lähihoitajan työ on asiakkaan kokonaisvaltaista hoitoa ja huolenpitoa. Työhön kuuluu mm. huolehtia asiakkaan hygieniasta, lääkehoidosta, ravitsemuksesta. Lääkkeiden vaikutusten seuranta on iso osa työnkuvaa. Lähihoitaja laatii yhdessä tiimin kanssa asiakkaille hoito- ja palvelusuunnitelmia.

Arvostamme kotihoidossa toimivan lähihoitajan hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä kohdata ihminen tämän omassa kodissaan. Asiakkaan omaa tahtoa ja itsemääräämisoikeutta kunnioitetaan. Työn itsenäinen luonne vaatii päätöksentekotaitoa mutta tukenasi on moniammatillinen tiimi.

Arvostamme oma-aloitteellisuutta, positiivista asennetta ja aitoa kiinnostusta kehittää asiakkaidemme hyvää elämanlaatua.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.