Hyppää sisältöön

Hoitaja, Omaishoidon tukikeskus Visiitti

Haemme lähihoitajaa lyhytaikaisen ympärivuorokautisen asumisen yksikköön, jossa asiakkaina on ikääntyneitä arviointi-, kuntoutus- tai intervallijaksoilla. Työryhmään kuuluu lähihoitajien lisäksi sairaanhoitajia, fysioterapeutteja ja hoitoapulaisia. Työ on kaksivuorotyötä.

Etsimme joukkoomme hoitajaa, joka on kiinnostunut ikääntyneiden toimintakyvyn tukemisesta ja kuntouttavasta työotteesta. Yksikössä hoitajan tehtävät ovat monipuolisia sisältäen mm. asiakkaan tilanteen ja toimintakyvyn arviointia, perushoitoa ja erilaisten palvelujen järjestämistä asiakkaille.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto, mutta tehtävään voimme perehdyttää myös loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijan.

Mikäli kiinnostuit, ota reippaasti yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.