Hyppää sisältöön

Hoitaja, Naantalin ja Raision kotihoito

Oletko kiinnostunut hoitotyöstä kotiympäristössä Naantalissa tai Raisiossa? Olet tervetullut joukkoomme lähihoitajana, hoiva-avustajana, opiskelijana tai jos hoitotyöt kiinnostavat sinua. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja työtehtävät osaamistasosi mukaan. Avustamme asiakkaitamme esimerkiksi pukeutumisessa, peseytymisessä, lääkehoidon toteutuksessa ja erilaisissa sairaanhoidollisissa tehtävissä. Työ on monipuolista ja palkitsevaa. Saat ammattitaitoiselta kotihoidon tiimiltä perehdytystä, opastusta ja tukea työhösi.

Menestyt työtehtävässä, jos olet luotettava, ahkera ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Pyrimme huomioimaan työvuorosuunnittelussa toiveitasi mahdollisuuksien mukaan. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen aamu- ja iltavuoroja viikon jokaisena päivänä. Naantalin toimipisteeseen pääset kätevästi bussilla.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät