Hyppää sisältöön

Hoitaja, Koskelan asumisyksikkö

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan ammattilainen! Liity osaavaan työyhteisöömme Koskelan asumisyksikköön. Tarjoamme monipuolisen tehtävän koulutusmyönteisessä organisaatiossa moniammatillisen tiimin tukemana.

Haemme hoitajia kesäsijaisuuksiin Koskelan asumisyksikköön Paimion Preitilään. Työ pitää sisällään asukkaiden perushoidon ja arkisten toimintojen tarjoamisen lisäksi viriketoimintaa kuten arkisin pyörivät erilaiset virikepiirit sekä mahdollisuuksien mukaan myös asumisyksikön ulkopuoliset muut retket.

Toivomme meille kesätyöntekijöitä, jotka ovat omatoimisia, positiivisen asenteen omaavia sekä aidosti kiinnostuneita edistämään kehitysvammaisten asukkaidemme elämänlaatua.

Työ Koskelassa on vuorotyötä.

Koskelan asumisyksikkö tarjoaa ympärivuorokautista, kokonaisvaltaista ja yksilöllisistä tarpeista lähtevää palvelua kehitysvammaisille henkilöille. Asumispalvelujen järjestämisen ja tuottamisen lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet.

Voit olla valmis lähihoitaja, jolloin kelpoisuusvaamituksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen 564/94 tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen pätevyys.

Tai voit olla alan opiskelija!

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät