Hyppää sisältöön

Hoitaja kesätyö, Kaarina kotihoito

Odotamme sinulta valmiutta kaksivuorotyöhön. Tehtävänkuva vaatii myös ajokortin ja mahdollisuuden käyttää omaa autoa. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja sujuvia yhteistyötaitoja. Toivomme sinulta löytyvän myös luovuutta, joustavuutta ja positiivista asennetta. Aikaisempi työkokemus ikäihmisten ja muistisairaiden parissa katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on halu oppia.
Kotihoidon työ on monipuolista ja itsenäistä, mutta kuitenkin osana tiimiä. Asiakkaat ovat kotona asuvia, pääasiassa ikäihmisiä. Kotihoidon tehtävänä on turvata kotona asuminen mahdollisimman pitkään.
Käytössämme kotihoidossa on sähkölukot ja älypuhelimet, soitamme myös asiakkaille videopuheluita.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät