Hyppää sisältöön

Hammashoitaja, Suun terveydenhuolto

Hammashoitaja työskentelee ensisijaisesti hammaslääkärin työparina ja huolehtii vastaanoton toimintavalmiudesta, ajanvarauksesta, välinehuollon tehtävistä ja ennaltaehkäisevästä hammashoitotyöstä. Lisäksi hammashoitaja työskentelee tarvittaessa eri toimipisteissä (Kaarinan pääterveysasema, Littoisten- ja Piikkiön terveysasema) ja ajanvarauksen hoidontarpeenarvioinnissa. Muutokset päivärytmissä voivat olla akuutteja. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen 564/94 tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen pätevyys.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät