Hyppää sisältöön

Fysioterapeutti,Tyks

Kiinnostaako mielenkiintoinen ja vaihteleva työ erikoissairaanhoidossa? Etsimme joukkoomme uutta kollegaa vuodeosastoille kuntoutusta tarjoavaan tiimiin.

Meillä fysioterapeutti työskentelee useilla eri erikoissairaanhoidon erikoisaloilla niin kirurgisten kuin sisätautipotilaiden parissa. Fysioterapeutti arvioi, suunnittelee ja toteuttaa fysioterapiaa erilaisille kirurgisille sekä sisätauteja sairastaville aikuispotilaille sekä toimii yhteistyössä osastojen henkilökunnan kanssa. Toivomme, että sinulla olisi jo entuudestaan osaamista leikkauksen jälkeisestä kuntoutuksesta, hengitysfysioterapiasta tai sisätautipotilaan toimintakyvyn arvioinnista.

Työssä tarvitaan vahvaa vuorovaikutusosaamista ja rohkeutta esiintyä itsenäisesti oman ammattiryhmän edustajana moniammatillisessa työryhmässä. Lisäksi työssä vaaditaan itsenäistä työn hallintaa sekä kykyä sopeutua vaihteleviin työtilanteisiin sekä halua kehittää omaa osaamista, fysioterapiaprosesseja sekä moniammatillista kuntouttavaa toimintaa. Tarjoamme palveluita sekä suomeksi että ruotsiksi, joten hakijalta toivotaan myös hyvää ruotsin kielen taitoa.

Tehtävään kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai soveltuva aikaisempi opistoasteinen tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillisuus.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Eduksi luetaan aikaisempi kiinnostus ja soveltuva työkokemus tai lisäkoulutus hengitysfysioterapiasta, leikkauksen jälkeisestä akuuttivaiheen kuntoutuksesta tai lantionpohjafysioterapiasta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haasteellisen ja itsenäisen työn kehittyvässä työyhteisössämme.

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää työstä ja työyhteisöstämme.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen fysioterapeutin laillistus.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät