Hyppää sisältöön

Fysioterapeutti, Tyks Fysioterapia polikl. tiimi

Kiinnostaako mielenkiintoinen ja monipuolinen työ erikoissairaanhoidossa? Etsimme joukkoomme uutta kollegaa polikliiniseen tiimiin.

Avoinna oleva fysioterapeutin tehtävä pitää sisällään mm. erilaisten fysiatristen, suu- ja leukasairauspotilaiden ja kipupotilaiden fysioterapeuttista arviointia, tutkimista ja kuntoutusta poliklinikalla. Fysioterapeutti arvioi, suunnittelee ja toteuttaa itsenäisesti fysioterapiaa eri potilasryhmille ja osallistuu moniammatillisiin työryhmiin. Työ vaatii vahvaa osaamista tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiasta, hyvää vuorovaikutusosaamista, itsenäistä työn hallintaa ja halua kehittää omaa osaamista, fysioterapiaprosesseja sekä moniammatillista kuntouttavaa toimintaa. Tarjoamme palveluita sekä suomeksi että ruotsiksi, joten hakijalta toivotaan myös hyvää ruotsin kielen taitoa.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen fysioterapeutin laillistus.

Eduksi luetaan työkokemus ja lisä- sekä täydennyskoulutukset kipupotilaan fysioterapiasta, TMD-fysioterapiasta tai manuaalisesta terapiasta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vaihtelevan, haasteellisen ja itsenäisen työn kehittyvässä työyhteisössämme ja laajassa toimintaympäristössä, jossa sinulla on mahdollista kehittää omaa osaamistasi.

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, ota yhteyttä niin kerromme lisää työstä ja työyhteisöstämme.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.