Hyppää sisältöön

Farmaseutti Tyks sairaala-apteekki

Etsimme farmaseuttia monipuolisiin tehtäviin Tyks sairaala-apteekkiin.

Työtehtävät sijoittuvat Turkuun Tyks sairaala-apteekin lääketoimitukseen. Farmaseutin tehtäviä lääketoimituksessa ovat mm. lääketilausten tarkastaminen ja toimittaminen sekä sairaala-apteekin asiakkaiden neuvonta. Lääkkeiden tilaaminen lääketukuista, lääkkeiden saatavuusongelmien ratkaiseminen sekä varastojen hallinta kuuluvat myös logistiikan farmaseuttisiin työtehtäviin. Annamme kaikkiin työtehtäviin kattavan perehdytyksen.

Farmaseutin tehtävät mahdollistavat moniammatillisen yhteistyön hyvinvointialueella eri erikoisalojen osaajien kanssa.
Tarjoamme mukavan, aktiivisen työyhteisön ja säännöllisen päivätyön sairaalafarmasiassa sekä mahdollisuuden täydennyskoulutukseen.

Peruspalkan lisäksi sinulla on mahdollisuus saada erilaisia lisiä, esim. vuoro-, työkokemus- (max. 8%) tai henkilökohtainen lisä. Työkokemuslisää maksetaan työvuosien perustella ja mukaan lasketaan myös muilla työnantajilla tehty saman alan työ. Lisäksi jos työvuosia on yli 15, voit nopeastikin ansaita lomaa korkeimman taulukon mukaan eli jopa 38 päivää vuodessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen farmaseutin laillistus.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.