Hyppää sisältöön

Farmaseutti Tyks sairaala-apteekki

Tule mukaan monipuolisiin farmaseutin tehtäviin Tyksin sairaala-apteekkiin. Avoinna on määräaikainen farmaseutin toimi 30.4.2024 saakka.

Kiinnostaako lääkevalmistus? Etsimme lääkevalmistuksen ja solunsalpaaja-annosvalmistuksen tiimiimme farmaseuttia mielenkiintoisiin työtehtäviin sairaala-apteekin puhdastiloihin. Valmistamme sekä steriilejä että ei-steriilejä lääkevalmisteita, mm. kipukasetteja ja -ruiskuja, silmätippoja ja -injektioita, kapseleita, voiteita, oraalisuspensioita ja annosjauheita. Lisäksi saatamme käyttökuntoon keskitetysti kaikki tulevan hyvinvointialueen solunsalpaaja-annokset. Työnkuva koostuu työnkierrosta lääkevalmistusyksikön ja solunsalpaaja-annosvalmistuksen välillä.

Edellytämme reipasta työotetta, tarkkuutta, kykyä keskittyä aikapaineisessa tehtävässä sekä ongelmanratkaisukykyä. Kaikissa työtehtävissä olet tärkeä osa työyhteisöämme ja vaikutat toiminnallasi potilaiden lääkehoidon saumattomaan onnistumiseen. Työyhteisössämme on hyvä yhteishenki ja teemme yhdessä töitä tiiminä, vaikka sairaala-apteekissa työskenteleekin yli sata työntekijää. Olemme ylpeitä työstämme ja arvostamme myös toisten työtä. Työntekijänä pystyt työyhteisössämme itse vaikuttamaan työskentelytapoihin ja toiminnan kehittämiseen.

Työaikamuoto on jaksotyö, työaika 38 h 15 min. Työaika vaihtelee arkisin klo 7-16 välillä. Viikonloput ovat vapaat. Arkisin sairaala-apteekin aukioloaikojen ulkopuolella ja viikonloppuisin on mahdollista ilmoittautua päivystävän farmaseutin tehtäviin,

Peruspalkan lisäksi sinulla on mahdollisuus saada erilaisia lisiä, esim. vuoro-, työkokemus- (max. 8%), tai henkilökohtainen lisä. Työkokemuslisää maksetaan työvuosien perustella ja mukaan lasketaan myös muilla työnantajilla tehty saman alan työ. Lisäksi jos työvuosia on yli 15, voit nopeastikin ansaita lomaa korkeimman taulukon mukaan eli jopa 38 päivää vuodessa.

Farmaseuttisen osaamisen lisäksi odotamme kiinnostusta uuden oppimiseen ja aktiivista, muutoksiin sopeutuvaa toimintaa hyvien yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi.

Eduiksi luemme aiemman työkokemuksen sairaala-apteekissa, lääkevalmistuksessa tai puhdastilatyöskentelyssä, mutta voit olla myös työurasi alkutaipaleella. Perehdytämme sinut huolellisesti kaikkiin työtehtäviin.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen farmaseutin laillistus.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.