Hyppää sisältöön

Farmaseutti, Tyks Orto/kir.sairaalan osastot

Haemme Tyks sairaala-apteekkiin osastofarmaseuttia määräaikaiseen tehtävään. Työtehtäväsi sijoittuvat Tyks Orto kirurgisen sairaalan osastoille.

Osastofarmaseuttina sinulla on monipuolinen ja itsenäinen työnkuva lääkitys- ja potilasturvallisuuden edistäjänä ja tukijana. Työtehtäväsi sisältävät mm. i.v.-lääkkeiden käyttökuntoon saattamista, osaston henkilökunnan kouluttamista lääkitysturvallisuuteen liittyvissä asioissa, lääkeohjeiden päivitystä sekä lääkkeiden potilaskohtaisiin annoksiin jakamista. Tulet tekemään tiivistä yhteystyötä osastoilla työskentelevän lääketyöntekijän sekä hoitohenkilökunnan kanssa. Toivomme hakijalta tarkkuutta, reipasta työotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Farmaseuttisen osaamisen lisäksi odotamme kiinnostusta uuden oppimiseen ja aktiivista, muutoksiin sopeutuvaa toimintaa hyvien yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi. Tässä tehtävässä luemme eduksi hakijan kokemuksen osastofarmaseutin työstä ja kiinnostuksen osastofarmasiaa/kliinistä farmasiaa kohtaan. Voit olla kokenut osastofarmaseutti tai farmaseuttisen työurasi alkutaipaleella, sillä tärkeintä on oma motivaatio osastofarmasiaa ja uuden oppimista kohtaan! Perehdytämme sinut huolellisesti kaikkiin työtehtäviin.

Työsuhde alkaa 1.3.2023 tai sopimuksen mukaan. Työaikamuoto on jaksotyöaika, viikossa 38h 15min. Työaika vaihtelee arkisin klo 7-16 välillä. Viikonloput ovat vapaat. Arkisin sairaala-apteekin aukioloaikojen ulkopuolella ja viikonloppuisin on mahdollista halutessaan osallistua päivystävän farmaseutin tehtäviin.

Peruspalkan lisäksi sinulla on mahdollisuus saada erilaisia lisiä, esim. vuoro-, työkokemus- (max. 8%), tai henkilökohtainen lisä. Työkokemuslisää maksetaan työvuosien perustella ja mukaan lasketaan myös muilla työnantajilla tehty saman alan työ. Lisäksi jos työvuosia on yli 15, voit nopeastikin ansaita lomaa korkeimman taulukon mukaan eli jopa 38 päivää vuodessa.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen Instagram -tililtä varhahyvinvointi voit käydä kurkkaamassa kohokohdista, millaista meillä Tyks sairaala-apteekilla on olla töissä!

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen farmaseutin laillistus.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.