Hyppää sisältöön

Erikoistuva lääkäri, Tyks Lab/Patologia

Tule erikoistumaan patologian erikoislääkäriksi Tyks Laboratorioihin! Tyks Laboratoriot Patologian vastuualueella on avoinna kaksi erikoistuvan lääkärin virkaa.

Erikoistuminen toteutetaan määräaikaisessa virkasuhteessa alkaen 1.4.2023 tai sopimuksen mukaan.

Meillä pääset mukaan mukavaan työyhteisöön, jossa osallistut erikoislääkäreiden ohjauksessa patologian osa-alueisiin: Histologiseen ja sytologiseen diagnostiikkaan, obduktioihin ja molekyylipatologiaan. Koulutuksen edetessä pääset mukaan moniin asiantuntijatehtäviin: menetelmien kehittämiseen, laadunvarmistukseen ja kliinispatologiseen meetingtoimintaan. Pääset hyvin kouluttautumaan ja tieteellinen meritoituminen erikoistumisen ohessa on meillä mahdollista.

Laboratoriomme sijaitsee Turussa, Medisiina D:ssä.

Sinua odottaa kannustava työyhteisö, jossa voit kehittyä monipuoliseksi patologian osaajaksi. Tervetuloa!

Viran kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Virat täytetään enintään sen pituiseksi ajaksi, jonka hakija tarvitsee erikoislääkärin pätevyysvaatimusten mukaista koulutusta varten. Käytännössä virat täytetään tarvittavan yliopistosairaalapalvelun pituiseksi ajaksi. Tämän osoittamiseksi hakijan tulee tehdä hakemukseen selvitys suoritetusta ja puuttuvasta erikoistumispalvelusta yleis- ja erikoiskoulutus sekä yliopistoklinikkapalvelut eriteltyinä.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.