Hyppää sisältöön

Diabeteshoitaja, Kaarina pääterveysasema

Hei, juuri sinä siellä!

Kaipailemme vahvistuksia tiimiimme Kaarinan pääterveysaseman vastaanottoon.

Tällä kertaa haemme diabetestiimiin diabetesosaajaa/diabeteksesta kiinnostunutta hoitajaa. Diabetestiimissä keskitymme hoitamaan pääasiallisesti aikuisikäisiä tyypin 1 ja insuliinihoitoisia tyypin 2 diabeetikoita.

Työ on monipuolista ja pitää sisällään muun muassa: itsenäistä vastaanottotyötä sekä moniammatillista tiimityötä. Talossamme on vahvaa diabetesosaamista, jota mielellämme jaamme.

Teemme tiivistä yhteistyötä lääkäreiden, fysioterapeuttien ja mielenterveys- ja päihdetyöntekijöiden kanssa. Työyhteisöömme kuuluu tarvittaessa konsultoitaviksi erikoisasiantuntijat kuten esimerkiksi ravitsemusterapeutti tai ihotautilääkäri. Muillakin erikoislääkäreillä on vastaanottoja säännöllisesti terveyskeskuksella.

Kiirettä meillä riittää, niin kuin muuallakin, mutta tueksesi pystymme lupaamaan mahtavan työyhteisön. Perehdytystä, tukea ja arjen apua tarjolla, meillä ei jätetä kollegaa yksin.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Koeaika on 6 kuukautta.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.