Hyppää sisältöön

Asumisohjaaja, Mt- ja päihdetyö Kaarina/Vintti

Haemme Kaarinan terveyskeskuksen mielenterveys- ja päihdeyksikkö Vinttiin asumisohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde kestää ainakin 30.4.23 saakka, mahdollisesti jatkuu myös tämän jälkeen.

Vintti on Kaarinan mielenterveys- ja päihdetyön asiantuntijayksikkö, jossa toimitaan moniammatillisessa tiimissä. Työssä kohdataan asiakkaita kokonaisvaltaisesti yhteistyössä muiden ammattilaisten kanssa.

Vintillä tarjotaan tuettua asumista kaupungin tukiasunnoissa. Asumisohjaajan tekemä asiakastyö on liikkuvaa ja sitä tehdään Vintillä, asiakkaiden kotona sekä Vintin toimintakeskus Toukossa. Asiakaskohderyhmänä ovat kaarinalaiset, jotka tarvitsevat asumisessa tukea mielenterveys- ja/tai päihdeongelman vuoksi. Asumisohjaajan tehtäviin kuuluu muun muassa asiakkaiden hoito- ja palvelutarpeen arviointia, sosiaaliohjausta sekä asiakkaiden kuntoutusta.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, jossa on mahdollista kehittää kaarinalaista mielenterveys- ja päihdetyötä. Hakijalta toivomme hyviä vuorovaikutustaitoja, kuntouttavaa työotetta, ongelmanratkaisukykyä, asiakaslähtöisyyttä sekä joustavuutta. Eduksi luetaan myös kyky itsenäiseen ja tiimityöhön sekä mielenterveys- ja päihdetyön tuntemus. Oman auton käyttö työtehtävässä on eduksi.

Työaikaprosentista on mahdollisuus neuvotella.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- tai terveydenhuollon korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.