Hyppää sisältöön

Yhdessä kohti hyvinvointialuetta. Mukava tutustua, Tarmo!

Tarmo Martikainen aloittaa hyvinvointialueen johtajana elokuussa. Hän haluaa tuoda mukanaan tekemisen kulttuuria, joka perustuu luottamukseen ja ystävällisyyteen.

Olemme tekemässä historiallisen suurta hallinnollista uudistusta. Tarmoa inspiroi olla mukana kehittämässä juuri yliopistollista hyvinvointialuetta.

– Yliopistollisuus on minulle tärkeää. Uskon, että yliopistollisuus auttaa meitä ymmärtämään, miten voimme parhaiten näyttää suuntaa sosiaali-, terveys ja pelastustoimen palvelujen järjestämiselle, hän visioi.

Tarmo haluaa rakentaa hyvinvointialueen jatkuvan parantamisen ja yhteistyön tukipilareille. Hän syttyy yhdessä tekemisestä.

– Rakennamme nyt itsellemme aivan uutta työpaikkaa. Kun hyödynnämme meidän kaikkien asiantuntemusta ja ammattitaitoa, voimme luoda palvelujärjestelmän entistä toimivammaksi asukkaillemme ja rakentaa hyvinvointialueen, jossa meillä kaikilla on hyvä työskennellä, hän tiivistää.

Paras yhteistyö rakentuu hänestä tekemisen kulttuurille, joka perustuu luottamukseen ja ystävällisyyteen.

Varsinais Suomesta vaikuttavien palvelujen suunnannäyttäjä

Tarmolle tärkeimmät tavoitteet muutoksessa liittyvät yhdenvertaisten ja vaikuttavien palvelujen turvaamiseen kaikille varsinaissuomalaisille.

– Erityisesti ikääntymiseen liittyvissä haasteissa saavutettavat ja laadukkaat palvelut ovat keskeisessä roolissa. Uskon vahvasti vaikuttaviin palveluihin ja toivon, että voimme olla koko Suomen suunnannäyttäjä, hän sanoo.

Tarmo on jo huomannut, että varsinaissuomalaiset ovat intoa ja innostusta täynnä.

– Yhdessä voimme tehdä hyvinvointialueesta mahtavan työpaikan ja parhaan hyvinvointialueen koko Suomessa. Tämä muutos tehdään yhdessä. Kuullaan ja kuunnellaan toisiamme, hän hehkuttaa.

Kurkkaa Tarmon tervehdysvideo

Kuvaus ja editointi: Kristian Eloluoto

Asiasanat: henkilöstö