Hyppää sisältöön

Yhdessä kohti hyvinvointialuetta. Mukava tutustua, Sanna!

Sanna Vauranoja on hyvinvointialueemme hallituksen puheenjohtaja. Koulutukseltaan Sanna on tuotantotalouden diplomi-insinööri ja hän työskentelee osa-aikaisesti hallitustyön lisäksi Turun ammattikorkeakoulun lehtorina.

Sosiaali- ja terveysasiat ovat Sanna Vauranojalle todella tärkeä asia, jopa intohimo.

– Suuri syy siihen, että halusin mukaan kehittämään sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ratkaisuja varsinaissuomalaisille, on intohimoinen kiinnostukseni sote-asioihin. Minua innostaa mahdollisuus tehdä asioita aidosti uudella tavalla. Tulemme muodostamaan 31 erillisen organisaation sijaan yhden ison, aidosti asukaslähtöisen organisaation, Sanna innostuu.

Sannalle tärkeintä muutoksessa on järjestää toimivat palvelut aivan jokaiselle varsinaissuomalaiselle ja turvata terve talous.

– Omassa ajattelussani vaikuttavuus ja selkeät, asiakaslähtöiset prosessit ovat vahvassa roolissa. Uskon, että voimme rakentaa varsinaissuomalaisille parhaat palvelut julkisen palvelutuotannon, yritysten ja järjestöjen tiiviillä yhteistyöllä, hän kiteyttää.

Miksi sinä haluat olla mukana hyvinvointialueen valmistelussa?

Sanna uskoo vakaasti siihen, että Varsinais-Suomella on kaikki mahdollisuudet olla Suomen paras hyvinvointialue niin asukkaiden, henkilöstön kuin kumppaneidenkin näkökulmasta.

– Meillä on erinomaista osaamista, laaja korkeakoulu- ja tutkimusverkosto, sote-palveluita edistävää teollisuutta, yliopistollinen hyvinvointialue ja riittävän laaja asukaspohja. Vaikka kaikki yksityiskohdat uudistuksessa eivät vielä ole selvillä, rakennamme parhaan hyvinvointialueen yhdessä, hän hehkuttaa.

– Meillä on kaikki mahdollisuudet kehittää Varsinais-Suomen hyvinvointialueesta menestystarina, hän kiteyttää.

Asiasanat: henkilöstö