Hyppää sisältöön

Uusi hyvinvointialueen intra avautuu lokakuun alussa

Uutta hyvinvointialueen intraa on suunniteltu ja rakennettu vauhdilla viime keväästä lähtien. Uudesta intrasta tulee 23 000 hyvinvointialueelle siirtyvän työntekijän ensisijainen ja yhteinen sisäisen viestinnän kanava. Intrassa ei heti alussa ole paljon sisältöjä, mutta intra muokkautuu valmiimmaksi ja sisällöt päivittyvät ajan kuluessa yhteisten käytäntöjen selvitessä.   

Intraan tutustuminen edellyttää hyvinvointialueen henkilökohtaista käyttäjätunnusta.  

Tarkoitus on, että intraamme pääsee käyttämään yhtä helposti mobiililaitteella kuin tietokoneellakin. 

Etusivulta löytyvät niin uutiset, häiriötilannetiedotteet kuin tapahtuma- ja koulutuskalenterit. Etusivu muotoutuu henkilökohtaisen ad-tunnuksen mukaan niin, että esim. pelastuslaitoksen henkilökuntaa koskevat tiedotteet näkyvät heidän intra-etusivullaan ylimpänä.   

Henkilöstöosuuteen on koostettu myös kattava paketti vastauksia henkilökuntaa askarruttaviin kysymyksiin.  

Intran sisältö on pääosin suomenkielistä, mutta navigaatio on käännetty myös ruotsiksi, ja lisäksi osa keskeisistä sisällöistä käännetään ruotsiksi tulevaisuudessa. 

 

Lisäksi intrassa on kahvihuone/fikarum, jossa voimme tutustua toisiimme. Kahvihuoneesta löytyy mm. keskustelupalsta, kirpputori ja linkit keskeisiin Varsinais-Suomen hyvinvointialueen somekanaviin.  

Nähdään intran kahvihuoneella lokakuussa! 

Sitä ennen muista Henkilöstölle -kokonaisuus hyvinvointialueen väliaikaisilla nettisivuilla:  

Uuden intran kirjautumisosoite on varha.sharepoint.com. Intran käytöstä toivotaan myös palautetta.  

Uusi Varsinais-Suomen hyvinvointialueen intra on rakennettu Sharepoint Online -alustalle. Intra on sisällöiltään saavutettava ja sitä on helppo käyttää myös mobiililaitteilla. 

Lisätiedot: Suvi Lähteenmäki, projektipäällikkö, suvi.lahteenmaki(a)tyks.fi