Hyppää sisältöön

Tilaisuudet esihenkilöille & lähijohtajille jatkuvat. Tule kuulemaan strategiaterveiset

Hyvinvointialueelle siirtyvien esihenkilöiden & lähijohtajien tilaisuudet jatkuvat jälleen kesäkuussa. Kuulet strategiasta ja saat vertaistukea muutoksessa toimimiseen. Tilaisuus nauhoitetaan ja tallenne on katsottavissa väliaikaisella verkkosivullamme kahden viikon ajan.

Tervetuloa hyvinvointialueelle siirtyville esihenkilöille ja lähijohtajille suunnattujen tilaisuuksien sarjan toiseen tapaamiseen. Tarjoamme jälleen tukea muutoksessa toimimiseen. Tilaisuus järjestettiin Teams Livessa. Katso tallenne!

Ohjelma

  • Hyvinvointialuejohtaja Tarmo Martikainen tervehtää
  • Hyvinvointialueen strategiaterveiset, hankejohtaja Katariina Kauniskangas
  • Henkilöstöorganisaatiomme mietityttää, projektipäällikkö Pasi Oksanen
  • Vertaistukea muutokseen: Salon vanhuspalveluiden johtaja Salla Lindegrenin haastattelu

Voit tutustua tilaisuuksien sarjan ensimmäisen osan esitysmateriaaleihin ja tukipaketteihin väliaikaisella verkkosivullamme Materiaalit-osiossa. Verkosta löydät myös uuden tukipaketin Miten liikkeen luovutus näkyy henkilöstöllemme. Voit käydä materiaaleja läpi yhdessä omassa työpaikkakokouksessasi.

Sinulla on mahdollisuus ehdottaa aiheita keskusteluun tilaisuuden chatissa. Voit myös ehdottaa ennakkoon kyselylomakkeella. Lomake on auki 31.5. asti.  Muistathan myös käydä tutustumassa ensimmäisillä treffeillä esiin tulleisiin aiheisiin Usein kysyttyä –osiossa verkkosivullamme.

Tilaisuus nauhoitetaan. Löydät linkin tallenteeseen tilaisuuden jälkeen väliaikaiselta verkkosivultamme sivuston Materiaalit-osiosta. Tallenne on katsottavissa kahden viikon ajan.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Asiasanat: henkilöstö , hyvinvointialue