Hyppää sisältöön

Syksyn aikana jokaiselle hyvinvointialueen käyttäjätunnus ja sähköpostiosoite

Hyvinvointialueelle siirtyville luodaan uusi käyttäjätunnus ja @varha.fi-loppuinen sähköpostiosoite. Kunnista hyvinvointialueelle siirtyville järjestetään myös päätelaitteet ja verkkoyhteydet hyvinvointialueen järjestelmiin pääsemiseksi.

Uusia käyttäjätunnuksia luodaan parhaillaan, ja ne toimitetaan jokaiselle henkilökohtaisesti loppuvuoden aikana. Koko henkilöstö saa uudet sähköpostiosoitteet käyttöönsä loppuvuoden aikana tai viimeistään vuoden 2023 alussa.

Tunnusten ja muiden tietoteknisten välineiden käyttöönotosta ohjeistetaan syksyn aikana.

Saamme tunnukset vaiheittain

Hyvinvointialueen päätelaitteisiin, järjestelmiin ja esimerkiksi intraan kirjautuminen edellyttää hyvinvointialueen käyttäjätunnuksia. Käytännössä osa meistä siis saa pääsyn intraan ja muihin hyvinvointialueen järjestelmiin aiemmin kuin toiset. Tunnusten jakaminen tuhansille uusille käyttäjille vie aikaa. Tästä syystä se tehdään vaiheittain.

Sairaanhoitopiirissä nyt työskentelevät jatkavat nykyisillä päätelaitteillaan ja puhelimillaan. Tyksissä työskentelevien @tyks.fi-sähköpostiosoitteiden käyttöä jatketaan. @varha.fi-tunnukset kuitenkin vaikuttavat myös näihin, ja tyksiläisiä ohjeistetaan käytöstä syksyllä tunnusten jakamisen yhteydessä tarkemmin.

Lisätietoja: Johannes Holvitie (johannes.holvitie@tyks.fi)