Hyppää sisältöön

Oletko hyvinvointialueelle siirtyvä työntekijä? Vastaa palveluja koskevaan kyselyyn.

Työskenteletkö tulevaan hyvinvointialueeseen siirtyvässä organisaatiossa? Tämä uutinen on sinulle! Nyt voit auttaa hyvinvointialueen sosiaali- ja terveyspalvelujen kehittämisessä. Vastaa alla olevaan kyselyyn.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen valmistelu on täydessä käynnissä. Hyvinvointialueen sosiaali- ja terveyspalvelujen kehittämiseksi haluamme nyt kuulla sotehenkilöstöä. Toivomme sinun ja koko tulevan hyvinvointialueen organisaation henkilöstön osallistumista palvelustrategian suunnittelutyöhön. Oma kysely tehtiin aiemmin myös tulevan hyvinvointialueen asukkaille, järjestöille ja yrityksille sekä tuleville yhteistoiminta-alueillemme.

Kysely kartoittaa tämän hetkisten sotepalvelujen nykytilaa, toimivuutta ja kehitystarpeita. Kysely toteutetaan avoimena verkkokyselynä. Vastaamalla kyselyyn autat palvelujen valmistelutyössä. Voit kertoa kyselyssä täysin anonyymisti mielipiteesi sosiaali- ja terveyspalveluista. Hyödynnämme vastauksia Varsinais-Suomen hyvinvointialueen palvelustrategian laatimisessa.

Henkilöstölle ja ammattijärjestöjen edustajille suunnatun kyselyn löydät täältä. Kysely on avoinna 10.2.2022 saakka.

Kiitos, että autat meitä kehittämään tulevan Varsinais-Suomen hyvinvointialueen sosiaali- ja terveyspalveluita. Vastauksesi ovat meille tärkeitä.

Huomioithan, että tämä kyselylinkki on tarkoitettu ainoastaan hyvinvointialueella siirtyvälle henkilöstölle. Lue lisää alueemme asukkaille suunnatusta kyselystä.