Hyppää sisältöön

Kohti hyvinvointialuetta. Mukava tutustua, Heidi!

Heidi Aaltonen on hyvinvointialueemme valtuuston varapuheenjohtaja. Hän on koulutukseltaan sairaanhoitaja ja työskentelee erikoissairaanhoidossa osastonhoitajana.

– Halusin mukaan hyvinvointialueen valmisteluun, koska minulle on aina ollut oman työni kautta tärkeää kehittää uutta ja olla mukana tekemässä töitä parempien sosiaali- ja terveyspalvelujen eteen, Heidi Aaltonen kuvailee.

Muutostyössä häntä innostaa eniten palvelujen kehittäminen käyttäjilleen laadukkaimmiksi ja palveluntuottajille tehokkaammiksi.

– Hyvinvointialueemme väestön on saatava palvelua nopeasti ja laadukkaasti. Tämän lisäksi minusta on erittäin tärkeää huomioida muutoksessa myös siirtyvä henkilöstö. Nämä kaksi näkökulmaa kulkevat muutoksessa käsi kädessä. Hyvinvoiva ja ammattitaitoinen henkilöstö on edellytys sille, että voimme tarjota laadukkaita palveluita. Henkilöstö on aina oman työnsä paras asiantuntija, Heidi tiivistää.

Palveluita oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan

Heidille tärkein asia muutoksessa on taata se, että palvelut tuotetaan oikeassa paikassa, oikean palveluntuottajan toimesta ja oikeaan aikaan.

– Haluan, että viiveet ja jonot hoitoon pääsyssä jäävät historiaan. Perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon integraatiolla voimme purkaa erikoissairaanhoitoon valuvaa hoitokuormaa, Heidi linjaa.

Heidi uskoo yhteistyön voimaan.

– Meidän kaikkien yhteisellä panoksella teemme parhaan mahdollisen hyvinvointialueen. On upeaa olla mukana tekemässä töitä parempien sosiaali- ja terveyspalvelujen eteen, Heidi iloitsee.

Asiasanat: henkilökuva , hyvinvointialue