Hyppää sisältöön

Katso tallenteet! Hyvinvointialueen henkilöstötilaisuudet alkoivat

Nyt ne alkoivat! Koko hyvinvointialueelle siirtyvälle henkilöstölle suunnatut henkilöstötreffit ja tilaisuudet esihenkilöille & lähijohtajille käynnistyivät. Tarjoamme tilaisuuksissa tietoa ja tukea muutoksessa toimimiseen. Voit katsoa ensimmäiset tilaisuudet tallenteina.

Olemme uuden, yhteisen matkamme alussa. Nyt myös meille kaikille hyvinvointialueelle siirtyville henkilöille suunnattujen henkilöstötreffien sarja alkoi. Voit katsoa ensimmäiset treffit tallenteena alla. Löydät tallenteen myös verkkosivun Materiaalit-osiosta.

Treffeillä valotamme yhteistä matkaamme kohti hyvinvointialuetta. Kuulet miten valmistelutyö ja henkilöstöorganisaation rakentuminen etenevät sekä mitä muutos merkitsee asiakkaillemme. Pääset myös pohtimaan, mikä on sinun roolisi muutoksessa. Tule mukaan!

Treffit ovat vapaaehtoiset. Voit sopia tallenteen katsomisesta esihenkilösi /lähijohtajasi kanssa.

Esihenkilöille & lähijohtajille tukea muutoksessa toimimiseen

Toisessa henkilöstötilaisuudessa tarjoamme tukea erityisesti hyvinvointialueelle siirtyville esihenkilöille & lähijohtajille. Esiintyjät ja ohjelma ovat sisartilaisuuksissa miltei samat, mutta teemojen painotukset erilaiset.

Voit katsoa tallenteen yhdessä tiimisi kanssa omassa työpaikkakokouksessa. Löydät tämän tilaisuuden tallenteen väliaikaiselta verkkosivultamme kahden viikon ajan.

Palauta mieleen ja tutustu materiaaleihin

Molemmissa henkilöstötilaisuuksissa näkemäsi esitysmateriaalit sekä henkilöstötreffien ja esihenkilöiden tukipaketin tallenteet löydät erikseen verkkosivultamme Materiaalit-osiosta. Muistathan myös käydä tutustumassa Usein kysyttyä –osioon. Jatkamme siellä henkilöstötilaisuuksissa puhuttaneiden aiheiden käsittelemistä uuden alaotsikon Henkilöstötilaisuuksien kysymyksiä alla. Täydennämme Usein kysyttyä -osiota koko valmisteluvuoden ajan.

Esihenkilö hoi! Muistathan myös hyödyntää esihenkilöiden & lähijohtajien tukimateriaaleja. Niiden avulla pystyt paremmin tukemaan oman tiimisi/yksikkösi tiedonhalua muutoksessa. Tukimateriaalit kokoavat keskeisimmät viestit muutoksesta henkilöstölle kahteen tiiviiseen pakettiin.

Eikä tässä vielä kaikki. Tämähän on treffien sarja! Suunnitelmissa on tavata toisiamme jälleen kesäkuussa. Viestimme molemmista tilaisuuksista tarkemmin lähempänä kesän alkua väliaikaisella verkkosivulla sekä siirtyvien kuntien, kuntayhtymien ja organisaatioiden omissa sisäisen viestinnän kanavissa.

Asiasanat: henkilöstötreffit