Hyppää sisältöön

Henkilöstötreffit jatkuivat – ahmi koko sarja!

Hyvinvointialueen henkilöstötilaisuudet ja vertaistuen videot ovat nyt katsottavissa tallenteina väliaikaisella verkkosivullamme. Tutustu myös tukimateriaaleihin.

Etsitkö kesäksi koukuttavaa sarjaa tai lukemista? Bingetä hyvinvointialueen tilaisuuksien tallenteet ja materiaalit. Koko hyvinvointialueelle siirtyvän henkilöstön tilaisuudet jatkuivat kesäkuussa. Tilaisuudessa kuulet hyvinvointialueen strategiaterveiset ja pohdimme henkilöstöorganisaatiosta usein kysyttyjä kysymyksiä. Pääset lisäksi kuulemaan muutoskonkarin ajatuksia ja vinkkejä. Voit katsoa henkilöstötreffien tallenteen kahden viikon ajan. Tule mukaan!

Voit sopia tallenteen katsomisesta esihenkilösi /lähijohtajasi kanssa.

Ohjelma:

  • Hyvinvointialueen valmistelu etenee vaiheittain, vt. johtaja Antti Parpo
  • Strategiaterveiset henkilöstölle, hankejohtaja Katariina Kauniskangas
  • Henkilöstöorganisaatiomme mietityttää, projektipäällikkö Pasi Oksanen
  • Vertaistukea muutokseen: muutoskonkari & kiiteistömestari Jouni Mäntylän haastattelu.

Jounin haastattelun voit myös katsoa omana klippinään.

Tukipaketit tarjolla tiimin tiedonjanoon

Henkilöstötilaisuuksien tukipaketit kokoavat keskeiset viestit tiiviiseen pakettiin. Tukimateriaalit eivät katoa minnekään, vaan löydät ne kaikki jatkossakin verkkosivultamme.

Esihenkilö, tuntuuko sinusta, että nyt on veto ja ideat lopussa? Tule hakemaan tilkkanen vertaistukea. Alla olevalla videolla projektiasiantuntija Janne Hyvärinen haastattelee Salon vanhuspalveluiden johtaja Salla Lindegreniä.

Syksyllä tavataan

Eikä tässä vielä kaikki. Tämähän on treffien sarja! Suunnitelmissa onkin tavata toisiamme jälleen syksyllä. Merkitse jo henkilöstötreffiemme alustavat päivät kalenteriin. Treffaamme aina klo 13–13.45.

  • ke 24.8.
  • ke 19.10.
  • ke 14.12.

Viestimme tilaisuuksista tarkemmin lähempänä väliaikaisella verkkosivulla sekä siirtyvien kuntien, kuntayhtymien ja organisaatioiden omissa sisäisen viestinnän kanavissa. Pysy siis kanavalla!

Asiasanat: henkilöstö