Hyppää sisältöön

Henkilöstölle

Hyvinvointialueen käyttäjätunnusten sähköisessä postijakelussa virheellinen lähettäjä – viestin sisällössä ei ole virhettä

Osalle hyvinvointialueen henkilöstöstä on postitettu uusi käyttäjätunnus niin, että digitaalisen kirjeen lähettäjänä näkyy virheellisesti Vaasan keskussairaala. Lähettäjän pitäisi luonnollisesti olla Varsinais-Suomen hyvinvointialue.

Käyttäjätunnuksia koskeva kirje on lähetetty paperikirjeenä ja digitaalisesti OmaPosti-palvelussa. Tapahtuneen taustalla on Postin lähetysvaiheessa tapahtunut inhimillinen virhe.

Virhe on vain digitaalisessa lähetyksessä. Kirjeen sisältö on virheetön. Perinteisenä kirjepostina henkilökunnan kotiosoitteeseen lähetetyssä postissa ei ole virheellistä lähettäjää.

Henkilökunta voi ottaa postitetun ohjeen mukaisesti uuden Varsinais-Suomen hyvinvointialueen tunnuksen käyttöönsä. Lähettäjätunnuksessa tapahtunut tekninen virhe ei vaikuta käyttäjätunnukseen millään tavoin.

Pahoittelemme virhettä. Teemme yhdessä Postin kanssa töitä asian korjaamiseksi viipymättä. Varsinais-Suomen hyvinvointialue on ollut yhteydessä virheellisesti lähettäjäksi tulostuneeseen Vaasan keskussairaalaan.

Hyvinvointialueelle siirtyvälle henkilöstön uusien käyttäjätunnusten postitus alkoi tiistaina 16. marraskuuta. Kaikki hyvinvointialueelle siirtyvät noin 24 000 henkilöä saavat kirjepostitse hyvinvointialueen käyttäjätunnuksensa. Poiminta henkilöstön osoitteista on tehty aiemmin syksyllä, ja tästä syystä kirje saattaa tulla myös yksittäisille henkilöille, joiden työsuhde on syksyllä päättynyt. Heille posti on tarpeeton ja sen voi hävittää.