Hyppää sisältöön

Muu alueellinen kehittäminen

Kaveria ei jätetä -hanke

Osaksi Tulevaisuuden sote-keskuksen toimintaa kehitetään työkyvyn tuen palvelukokonaisuus. Hankkeessa kohennetaan ammattilaisten osaamista tunnistaa tarve työkyvyn tukemiseen sekä tukea osatyökykyisten työllistymistä. Lisäksi kehitetään tuetun työllistämisen laatukriteereiden mukaista toimintamallia ja osatyökykyisten palveluja kunnissa.

Hankkeen toiminta tähtää pitkäaikaistyöttömien ja osatyökykyisten työllisyysasteen nostamiseen. Palvelut räätälöidään kunkin henkilön työkyvyn pohjalta. Hankkeen kohderyhmänä ovat ilman työtä olevat työikäiset.

Hanketta koordinoi Turun kaupungin konsernihallinto ja sen kehittämistoimenpiteet toteutetaan Turun kaupungin työllisyyspalveluissa ja hyvinvointitoimialan avoterveydenhuollossa sekä Laitilan, Liedon ja Uudenkaupungin työllisyyspalveluissa.

Hankkeen verkostoon kuuluvat: TE-palvelut, Kela, Rise, Vamlas, Vates, Neuroliitto, Lihastautiliitto, Vammaisfoorumi sekä Raisio, Naantali, Kaarina, Paimio ja Kemiönsaari.

Hanke kestää vuoden 2022 loppuun.

Yhteystiedot:
Risto Tolonen
Hankepäällikkö
risto.tolonen@turku.fi
040 6205 848

Asiasanat: mielenterveys- ja päihdepalvelut sosiaalipalvelut sekä vammaispalvelut , muu alueellinen kehittäminen , hanke